Om SÅNG FÖR ALLA
Anneli Björklund

Jag möter individen där de är och använder min unika kompetens och intuitiva förmåga till att lägga upp en konkret plan för att hjälpa kunden genom sin individuella röstutmaning

kärnvärden
Sång för alla

Drivkraften bakom Sång för Alla är mötet med människan i den givna stunden och situationen.

Sång- och Röstcoach med helhetsfokus på välbefinnande och personlig utveckling. Detta genom att stärka sin röst, andas och bli medveten om hur kropp och psyke hänger samman - för att våga se sig själv annorlunda och möta sina mål.

Erbjuder tjänster för privatpersoner, företag och äldrevården där friskvård är ett stort fokus. Visionen är att möta individen där den är och att tillsammans skapa förutsättningar som krävs för att möta sina utmaningar och mål. Bakgrunden till företaget är att få göra något som jag mår riktigt bra av - och att få dela det med andra människor.

Jag brinner för att hjälpa genom att lyssna och skapa en strategi för att möta dina specifika utmaningar. Att kunna läsa av varje unik person jag möter - genom att känna in gränser, viljestyrka & tillsammans skapa möjligheter att klara av det du önskar. Musik för mig är välmående och ger stor potential för personlig utveckling.

Din röst är så mycket mer än en del av dig: den är ett verktyg för att få ge uttryck för allt du är.

Boka nu
Tidslinje
starten
2012

Sång för alla bildas i Luleå Norrbottens län, och sångundervisningen är huvudsysslan i företaget.

Basen
2013

Företaget flyttar till Västernorrland med Sollefteå kommun som bas

Sången
2014

Anneli uppträder i olika sammanhang i kommunen och möter många nya möjligheter.

Kören
2015

Sång för allas egen Rock- & popkör sätter igång i Näsåker. Anneli sjunger som en av solisterna i Nordiska kammarorkesterns satsning "Gränslöst" i Sollefteå kommun.

Sollefteå
2016

Rock- & popkören utökar sin verksamhet till Sollefteå stad. Detta år föds även Annelis första barn som gör tillvaron ännu ljusare!

Musicerande
2017

Anneli sjunger en del med à capella-gruppen Psalta Böner från Junsele och spelar även i andra sammanhang som solounderhållning.

Polen
2018

Sångeleverna fortsätter sjunga och Anneli åtar sig konferencier/musiker och kantorsjobb runtom i kommunen. Året avslutas med en jazzspelning i Polen tillsammans med fina musiker härifrån regionen!

SAtsning
2019

Sång för alla utökar sin verksamhet och satsar för framtiden.

"Min drivkraft är att hitta kärnan av hur musik kan skapa genuint välmående, styrka & motivation"

Examensår 2009 · Boston

Musiklärarprogrammet

Examensår 2005 · Afrosånglinjen

Följ på Instagram

@sangforalla

Copyright © 2020 Anneli Björklund. All rights reserved.
Sida skapad av: Kreation Studio